Specialist in Gyprocwerken

Met behulp van de Gyprocwerken en het schrijnwerk van Denico uit Menen sluit u uw nieuwbouwproject of verbouwingen op een vakkundige manier af. Het bedrijf plaatst alle vormen van Gyproc voor een professionele afwerking van uw interieur.

Voorzetwanden

In regio van Ieper staat Denico bekend voor zijn hoogstaande afwerking met Gyproc. De zaak plaatst voorzetwanden, valse wanden en plafonds met dit materiaal zodat u meteen de schilder of de behanger kan laten komen voor de finishing touch. Voor deze werken wordt meestal gebruik gemaakt van het bekende merk ‘Gyproc’ maar de firma volgt eveneens de voorgeschreven richtlijnen of merken van uw architect.

Isolatie

Is er nog nood aan het aanbrengen van een laag isolatie bij het plaatsen van plafonds of muren in Gyproc? Reken dan eveneens op de service van Denico. Dit werk wordt in één moeite uitgevoerd. U mag zelf aangeven welke merken u als isolatie wenst maar Denico kan aan de slag gaan met merken als Isover, Ursa en Rockwool. Voor de isolatie van uw zolder doet het bedrijf een beroep op een externe partner.

Zolderrenovatie

Buiten deze zolderisolatie neemt schrijnwerkerij Denico wel alle taken op zich om uw zolder te vernieuwen of in te richten. Dit gebeurt eveneens met het aanbrengen van Gyproc aan muren en plafonds. U zal snel over een bijkomende en gebruiksvriendelijke ruimte onder uw dak beschikken. Dankzij de veelzijdige service legt het West-Vlaamse bedrijf ook uw parketvloer of laminaat.

Contact

Neem meteen contact op met Denico. Voor Gyprocwerken in Ieper en omstreken is deze firma uw aangewezen aannemer.

We bellen u op!
Pose votre question
Contacteer ons!057 77 00 12