De juiste laminaat of parketvloer voor uw gebouw

Heeft u de keuze gemaakt voor laminaat of een parketvloer? In Ieper en omgeving belt u meteen naar Denico voor een feilloze plaatsing. Het is ook meteen uw aannemer om de oude vloerbekleding weg te voeren uit uw woning.

Nieuwbouw & renovatie

Een nieuwe vloer in uw nieuwbouw of tijdens een renovatie doet elke kamer weer stralen. Met Denico kan u in beide situaties over een toegankelijke en perfect aangelegde vloer beschikken. Bij een verbouwing wordt in eerste instantie de oude laminaat of parket en ander afval eerst afgehaald en weggevoerd. Zo staat niets een vlotte aanleg in de weg.

Laminaat & parket

Als ervaren schrijnwerkerij legt Denico alle types van parketvloeren en laminaat. Een rustieke houten parketvloer of een moderne laminaat plaatsen, het is allemaal mogelijk dankzij de persoonlijke diensten van het bedrijf. U mag Denico inschakelen voor het leggen van vloerbekleding in één ruimte tot de aanleg in een volledig gebouw.

Contact

Aarzel niet voor de afwerking van uw project in de buurt van Ieper. Bel snel naar Denico voor het leggen van vloeren, plaatsen van Gyproc of het renoveren van uw keuken.

We bellen u op!
Pose votre question
Contacteer ons!057 77 00 12